„Кариерен клуб: Финанси“ организира среща със студенти

На тези теми е посветена срещата със студенти от икономически и финансови специалности „Един ден на…“, която ще се проведе на 23 октомври в сградата на Университета за национално и световно стопанство (УНСС) в София.
Срещата се организира в рамките на „Кариерен клуб: Финанси“ на Karieri.bg, със съдействието на Междууниверситетския център за развитие на кариерата на УНСС.
„Един ден на…“ ще събере в неформална обстановка студентите с опитни експерти, които да разкажат как минава работният им ден, какви задача включва, какви са изискванията за заемане на съответната позиция, както и как са стигнали до нея. Целта на събитието е участниците да получат реална представа за работата във финансите.
В срещата ще участват представители от няколко основни финансови сфери. Отделно, специалист по човешки ресурси от банковия сектор ще обясни на студентите какви са изискванията и как да се подготвят за кандидастване за работа в банка.
В „Един ден на …“ ще участват:
1. Димитър Георгиев, ръководител направление „Финансови пазари“, ЕЛАНА Трейдинг – лицензиран брокер.2. Павел Езекиев, управляващ партньор в компанията за рисков капитал NEVEQ (New European Venture Equity).3. Татяна Битунска, главен риск мениджър и началник отдел „Актюерско обслужване“ на ING Животозастраховане и ING Пенсионно осигуряване.4. Кирил Бъчваров, директор на управление „Клиентска удовлетвореност, проучвания и анализи“, Уникредит Булбанк5. Веселина Станкова, мениджър „Данъчни услуги“ в KPMG Bulgaria
Изискванията към кандидатите за работа в банка ще представи специалист по човешките ресурси от Уникредит Булбанк.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *