Касови бележки ще се регистрират и чрез мобилно приложение

От днес всеки регистриран потребител в лотарията на НАП и МФ може да въвежда данни за касови бележки и чрез мобилното приложение на НАП, съобщиха от агенцията.

Приложението може да се изтегли през App Store на мобилния телефон за операционна система iOS или през Google Play за телефони с операционна система Android. Фискални бонове могат да бъдат регистрирани и чрезтелефона на агенцията 0700 18700.

До момента сайтът на играта – www.kasovbon.bg, епосетен близо 5 млн. пъти, регистрирани са близо 3 млн. касови бележкина обща стойност 41 млн. лв. Първият късметлия от данъчната лотария ще бъде определен на 20 декември по БНТ1.

Вcяка седмица в продължение на година НАП ще връчва по единсмарттелефон с четириядрен процесор, всеки месец – 40 инчов смарт 3D телевизор, а голямата награда – лек автомобил с всички екстри, ще бъде изтеглена по Коледа догодина. Да участва в лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и е регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16 ноември 2015 г., включително.

Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. От НАП напомнят, че е много важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях.

Всеки, който иска да участва в лотарията с касови бележки, може да се запознае с отговорите на най-често задаваните въпроси за кампанията, достъпни на интернет страницата www.kasovbon.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *