Кемпински отвори нов спа хотел високо в Татрите

Спа хотелResense от веригата Кемпинские беотворен високо в планините Татри в Словакия.Проектиран с подчертано европейско усещане, 13993 м фута (1300 кв.м) Кемпински Спа има следната концепция, основана на лечебните елементи на природата и се фокусира върху фитотерапия, като се използват растения, цветя и билки във всички лечения. Лечебните принципи са вдъхновени от сезона и употребата на органични билки.
Resense е създаден от Кемпински Хотели в сътрудничество сРейсън – водещи консултации за спа развитие и управлени. В старши управленския екип на Resense, което е със седалище в Женева е Лена Касфики – Ливанидоу – изпълнителен директор.

Тай Спа в Интерконтинентал

Нова източна спа терапия ще се прилага в хотел Интерконтинентал Ла Торе в Испания.
Отличаващ се с терапевти,обучени от храма на Po в Банкок, Тайланд, новото пространство съдържа шест стаи за лечение, всяка индивидуално проектирана с коприна от Китай, както и антикварни предмети и мебели произхождащи от Азия.

Всички терапии, предлагани – включително и за лице, тяло и ексфолианти – имат своите корени от Азия и са вдъхновени от традициите Тай, Индонезийски Джаму, аюрведа и индийската йога.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *