Кои са в Топ 10 на страните с приятелски настроени жители

Един от важните аспекти на всеки празник е естеството на местните жители. Дали са приятелски настроени и пълни с усмивки? Или по-скоро студени?

Фиджи

За трета поредна година Фиджи е класирана в Топ 10 за тази мярка. Като нация известни с топлината, гостоприемството и естествено приятелски благоразположение на своя народ, не е изненада, че Фиджи нарасна до най-горната позиция през 2009 година. Самите граждани допринасят с естествената красота на този идиличен архипелаг да създаде истински рай в южната част на Тихия океан.

Ирландия

Опирайки се на традицията на craic-забавно, забавления и приятни разговори Ирландия се нареди на втора позиция за втора поредна година. Подчертано приятелската и гостоприемна ирландска култура е съсредоточена около разговори и остава една от най-очарователните забележителности на Ирландия за посетителите.

Аруба

Аруба се нареда на трета позиция със целогодишно слънчев климат и лекомислен начин на живот. В Аруба начинът на живот е безгрижен и весел, с хора, които бързат да се усмихват и винаги са настроени приятелски.

Тайланд

„Страната на усмивките“ се класира на четвърто място. Това се дължи на топлото гостоприемство и щастливите хора. Освен че жителите са приятелски настроени и гостоприемни, местните хора са известни с невероятното си чувство за хумор и безгрижен дух – качества, които дават възможност за създаване на нови приятелства.

Бермуда

С една отворена култура и историческо наследство, приветствайки местните жители, Бермудски острови живее със обещанието си за посетителите, че ще „чувстват любовта.“ Страната има добра репутация на едни от най-топли хора в света, което я прави пета в тази класация.

Таити

Шестата позиция на Таити се дължи до голяма степен на естеството на гостоприемството на таитяните. Дните на капитан Кук са отминали, но също както и през 18 век посетителите никога не искат да напуснат това райско кътче.

Тринидад & Тобаго

Етнически разнообразно, приятна и горда нация Тринидад и Тобаго е място, където животът и музиката празнуват и слънцето грее ярко. Щедростта е жизнено важен елемент на местния етнос и причината страната да бъде класирана на седмо място.

Уругвай

Заради добродушния характер на нейния народ, Уругвай се класира на осмо място. Дали сред традиционните гаучос на природната среда или модерното градско население в Уругвай, тук се знае, че хората се радват на живота и са известни с добрите и топли нрави.

Канада

Това е една богата културна нация, известна със своите приятелски нстроени, толерантни и с отворен ум хора. Канадците са склонни на топло посрещане с тяхната отворена и приветлива култура.

10. Нова Зеландия
Нова Зеландия се класира на десето място. Това се дължи на гостоприемството и чара на гражданите.Добре познати практики сред населението е предлагането на помощ на чужденците, без да се иска.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *