Кои столици са в Топ 10 за пазаруване в света

1. Лондон
Търговци на дребно: 59.26%

Лондон е столицата на пазаруване в света. Градът е домакин наповече от половината от световните марки, както ималки и модерниTopshop – и

Париж
Търговци на дребно 49,79%

Париж, столицата на Франция, се счита за най-стилният град в света. Това е домът на най – добре облечените художници, стилистидизайнери. Palais Royal е най-новата гореща точка за пазаруване и е домакин на бутици като Стела Макартни, Рик Оуенс и Корто Мотелдо.

Ню Йорк
Търговци на дребно 46,91%

Ню Йорк е любим за своите универсални магазини като Bergdorf Goodman и Barneys намиращи се в Midtown. Фънки бутици като Копнеж, Goes Around в Сохо, също са характерни за този град.

Дубай
Търговци на дребно 45,68%

Дубай е известен с безкрайните си молове включително Мол емирства, Wafi Mall и Вила Мода жилища дизайнерски магазини като YSL, Gucci, Prada и Louis Vuitton.

Мадрид
Търговци на дребно 44,03%

Мадрид е столица на Испания и служи като дом на много от най-известните марки в света, включително и Адидас, Loewe и масовата опора H & M. Местни фаворити като Агата Руис де ла Прада и Desigual също могат да се намерят там.

Москва
Търговци на дребно 42, 39%

Москва се смята за най-скъпият град в света и ако търсите луксозен луксозни стоки, Москва е най-подходящото място за това. Льо форма е магазин, който носи много марки с допълващи естетика, както и международни фаворити като Derercuny, Maison Martin Margiela и Dries Van Noten. Маса марки като Gap, Зара и Н & М също се намират до града.

Берлин
Търговци на дребно 40,33%

Търговски център като Galeries Lafayette и модни бутици-напред като The Corner успяват да привлекат масите да похарчат парите си тук.

Мюнхен
Търговци на дребно 39, 92%

Мюнхен е третият по големина град в Германия и привлича купувачи от цял свят. Марки като Бриони, Армани и Cerruti 1881 и Поло Ралф Лорън привличат купувачи от близо и далеч. Ако търсите нещо наистина немски, отидете на Маринеплатц за да получите своя баварски костюми.

Барселона
Търговци на дребно 39,09%

Барселона има своя справедлив дял в тази класация. Принос са магазини като о Зара, както и по-зрели като Кортефийл. Дизайнерски магазини, включително Шанел и Картие също могат да се намерят там. Но клиентите наистина ще оценят по-малко известни магазини като луксозни дизайнерски бутици Жан-Пиер Bua, която продава марки като Жан Пол Готие – Le.

Токио
Търговци на дребно 38,68%

Токио е добре известен със своята мода и хората, живеещи в Токио се оказва, че са обсебени от най-известните марки. Тук можете да намерите маса търговци на дребно като Uniqlo и бутици като Бутик W,магазин за дрехи, установени от стилист Никола Формичети доказва, че работата на нововъзникващите художници е ценена.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *