Комисията за финнасов надзор (КФН) потвърди проспект за първично публично предлагане на „Орфей клуб уелнес”

Комисията за финнасов надзор (КФН) потвърди проспект за първично публично предлагане на емисия акции от „Орфей клуб уелнес” АД, гр. Пловдив, в резултат на увеличаване на капитала на дружеството. Емисията е в размер на 4000000 лева, разпределени в 4000000 броя обикновени акции с номинална стойност от 1 лев всяка и минимална емисионна стойност от 1,01 лв. за една акция. КФН вписва емисията в регистъра, воден от КФН и дружеството като емитент.
Дружеството е с двустепенна система на управление. УС на „Орфей клуб уелнес” АД се състои от 7 лица: Величка Делчева – Председател на УС и изпълнителен директор; Наско Начев – член на УС и изпълнителен директор; Радостина Василева – член на УС и изпълнителен директор и Петър Граматиков, Мариана Васева, Светла Томова и Йордан Детев – членове на УС.
В Надзорния съвет на „Орфей клуб уелнес” АД влизат: Ангел Гроздин – Председател на НС, Анастасия Шопова и Иван Петров – членове на НС;
Акционери, притежаващи над 5% от акциите на емитента са: „КТИ Съединение” АД, притежаващо 9478486 броя акции, съответстващи на 45,56 % от капитала, ИП „Популярна каса – 95” АД, гр. Пловдив, притежаващо 3415482 броя акции, съответстващи на 16,42 % и „Иновационен фонд Д-1” АД, гр. Пловдив, притежаващо 3500 168 броя акции, съответстващи на 16,82 % от капитала на емитента.
Дейността на „Орфей клуб уелнес” АД е тясно специализирана и фокусирана върху нова ниша на туристическия пазар. В основата му е т.нар „Проект Орфей”, на който дружеството се явява приемник и цели цялостното развитие и приложение на уелнес-идеята чрез конкретни продукти и програми.

web:www.orpheusclub.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *