Лечева: Страхувам се да кажа кой е искал Манол да бъде прострелян

Страшно е да кажеш какво мислиш и какво знаеш, защото в България не всичко е свободно. Това сподели по бТВ тази сутрин бившият председател на Държавната агенция за младежта и спорта Весела Лечева, чийто съпруг Манол Велев беше прострелян пред офиса си в центъра на София преди две години.
Състоянието му продължава да е тежко и сега, след като на 11 юли 2007 г. ползващият се с отлични позиции във властта и председател на Българския съюз на частните предприемачи «Възраждане” 47- годишен мъж беше прострелян в главата.

Тези, които се страхуват да решават проблемите и комплексите си по друг начин, го правят така – с куршум в главата. За мен стрелбата е била винаги спорт, който се упражнява на стадиона, но не и начин за решаване на проблеми, коментира шампионката по спортна стрелба Весела Лечева.

Според нея обаче в България човек трудно може да говори за подозренията си. Нормално е да се струхувам и да се притеснявам, защото няма кой да ме защити, държавата не е там, къдетот трябва да е, коменитра още тя.

През последните две години, Лечева се опитва да живее като човек, който не развива в себе си агресия. Правя го, защото знам, че един ден България ще бъде друга, но за съжаение синът ни стана агресивен, защото в много вестници след покушението се появиха тежки обвинения, които не бяха истина, разказа Лечева.

За пореден път тя заяви, че ако изостави Манол Велев в това състояние, би го предала.

БЛИЦ

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *