Мадона отваря фитнес в Мексико сити

Мексико сити, Мексико /КРОСС/ Хиляди почитатели се събраха на откриването на фитнес залата на Мадона в Мексико сити, съобщи Би Би Си. 52-годишната звезда, която е маниачка на тема фитнес преподаде кратък урок по танци на персонала на залата.
Фитнес залата се казва Hard Candy и носи името на 11-тия албум на звездата, който оглави класациите по света през 2008г.
„Това е секси име, което ти дава възможността да се забавляваш и да ставаш по-силен, дотолкова, доколкото ти позволява въображението“, коментира Мадона. Тя се надява да отвори верига фитнес зали и казва, че е избрала Мексико сити заради енергичността на хората. Любовта на Мадона към различните физически упражнение е документирана през годините. Смята се, че тренира всеки ден и строго се придържа към хранителен режим.
Крис Дедик, който помогнал на Мадона да създаде залата казва, че тя била много активна при изготвянето на интериора и цялостната концепция. „Тя избра графиките, цветовете, уредите“, добавя още Дедик.
„Ще направим каквото е необходимо, за да превърнем това място в първокласна зала от световна величина“, обещава Мадона. Членството струва 160 долара месечно, а в началото посетителите трябва да заплатят 832 долара, в което влизат единична членска вноска и такса за два месеца.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *