Масларова обеща разплата на клеветниците

Бившият социален министър и настоящ депутат от Коалиция за България Емилия Масларова заяви, че ще заведе дела срещу клеветниците заради изнесените сигнали вчера в парламентарната комисия срещу корупцията.
Масларова заяви, че семейството й няма никакви имоти в Стара Загора и опроверга информацията, че в дома й се съхранява пианото на Лора Каравелова, предаде БТА.
„Декларирам, че нито аз, нито моя съпруг, нито моят син имат някакви имоти в Стара Загора, нито са участвали във фирми в града“, каза Масларова и призова да се престане със спекулациите в медиите. Тя заяви, че никога не е имала, няма и няма желание да има и 1 кв. см. в Стара Загора. По думите й всичко, което има нейното семейство, е публично оповестено.
Масларова определи като „чудовищна лъжа“, че пианото на Лора Каравелова се намира в нея. Тя посочи, че пианото е дарено на Националния исторически музей от Демократичния съюз на жените през 2007 г. и показа копие на акта за дарение. В него е написано, че Стефан Клисуров, уредник в Националния исторически музей, е получил от Латинка Христова, която е от Демократичния съюз на жените пианото на Лора Каравелова. (Емилия Масларова е бивш член на Демократичния съюз на жените – бел.ред.).
Бившият социален министър посочи още, че ще говори по обвиненията за нарушения по проект „Красива България“ тогава, когато се запознае с необходимата информация и с одита по проекта.
Кой ще изчисти името ми, запита тя, и се закани да съди клеветниците.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *