„Махиндра“стъпва на българския пазар

Нова марка коли стъпва на българския пазар и ще бъде показана на „Ауто сити Пловдив 2018“, част от Международния технически панаир, който ще се проведе от 24 до 29 септември. Дилъри на автомобили и автобуси на световни производители ще участват в изложението.„Махиндра“стъпва на българския пазар.

Резултат с изображение за панаира в пловдив

То има атрактивна визия, пресъздаваща градската среда с улици, маркировка и пътни знаци. 30 модела ще бъдат на разположение на желаещите да ги пробват в тест драйв зоната.

Посетителите ще могат видят за първи модели на „Махиндра“, автомобилния гигант на Индия. Дебют в България ще направят компактният SUV KUV 100 и седемместният XUV 500, които предлагат на достъпна цена лукс, удобства и качество, характерни за леки коли от по-висок клас, съобщиха от фирмата дистрибутор. Практичният и компактен KUV 100 се отличава с интересен дизайн и икономичен двигател, той е много маневрен в града. XUV 500 съчетава изключителен лукс и комфортна возия, постигната с подобрените окачване и шумоизолация.

Компанията дилър на „Пежо“ също подготвя изненада за „Ауто сити Пловдив“. Няколко месеца след световната премиера на автосалона в Женева у нас ще бъде представен за първи път новият Peugeot Rifter. Той притежава стил, здравина и елегантност, а интериорът е уникален, описват вносителите. Моделът е подходящ за каране в най-трудни терени и условия, тъй като са добавени функции за контрол на сцеплението и за помощ при наклон.

Посетителите ще видят и хечбека Hyundai i20 GB Classic. В него са внедрени технологии за сигурност от последно поколение, предпазващи от напускане на пътя, спад на налягането в гумите, внезапно потегляне назад при наклон, поднасяне на хлъзгаво трасе или загуба на контрол.

С три модела участва компанията „Българска автомобилна индустрия“. Haval H2 е градски SUV с високотехнологично оборудване и изключително интуитивни прибори за улесняване на шофирането. Атрактивният компактен модел е първият автомобил на китайската марка, който предлага богата възможност за персонализация, съчетана с високо ниво на безопасност, информира economynews.bg.

Предстои премиерата на Haval H6, когато ще бъде официално оповестена и неговата цена, обявиха вносителите. Всъдеходът разполага с три режима на шофиране – стандартен, икономичен и спортен, с множество други функции в помощ на водача. В модела се съчетават едни от най-модерните технологии за управление, комфорт и сигурност. Компанията предлага и Great Wall Steed 6, наследник на Steed 5 – най-продаваният пикап в България за 4 години. Новият вариант е по-голям, по-луксозен и поема най-тежката работа.

Това са част от атрактивните експонати на „Ауто сити Пловдив 2018“, където посетителите ще се потопят в света на високите скорости. Един от гостите на изложението и Международния технически панаир ще има възможност да спечели наградата, осигурена от организаторите – лека кола по избор измежду седемте предложения в анкетната карта, която всеки ще получи с с входния билет. Те са: Seat Ibiza, Honda Jazz, „Ситроен“, Mahindra KUV 100, „Лада“, „Шкода“ и Hyundai i20.

 

 

financebg.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *