Международни компании с общ оборот над 5 млрд. евро търсят доставчици от България в рамките на Balkan Trade Bridge

Изпълнителните директори или мениджърите „покупки“ на 34 големи компании от 12 страни с общ оборот от над 5.1 млрд. евро са се регистрирали до този момент за участие в Balkan Trade Bridge 2014. Това е първото по рода си reverse trade show в България, което ще се проведе на 4 декември 2014 г. в София хотел Балкан, в рамките на Български икономически форум 2014.

Balkan Trade Bridge представлява предварително организирани индивидуални бизнес срещи на изпълнителни директори или мениджъри „покупки“ на големи компании (купувачи) с потенциални техни доставчици, производители на стоки и услуги от България и региона (продавачи). Събитието е обратното на традиционните търговски изложения. В този формат купувачите са „изложителите“, а за среща с тях по предварителен график идват производители и доставчици на продукти или услуги.

Сред регистрираните купувачи са Албанският телеком, Мтел, Signode Idustrial Group, AES, AST Global, Casico и др.

Допълнителна информация за регистрираните купувачи и секторите, в които търсят партньори, може да бъде намерена на www.biforum.org или в Български икономически форум на тел. 02/951 57 59. Участието в събитието става само чрез предварителна регистрация. Крайният срок за регистрация е 17 декември 2014 г. (понеделник).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *