Местят Алексей Петров в Банкя

Това съобщиха от съда днес.  Подсъдимият по делото „Октопод“ не е настанен в указаното от съда здравно заведение в „Овча купел“, поради отказ на същото. Като мотив за отказа е посочена липсата на свободни стаи и невъзможност да се ползва лечебният комплекс в частта водолечение.
Затова съдът е решил вчера, че трябва да определи друго лечебно заведение, което да има съответните характеристики и подходяща лечебна база.  Определението на съдия Румяна Ченалова подлежи на незабавно изпълнение и предстои транспортирането на Петров в лечебното заведение в Банкя.
Заради влошено здравословно състояние Петров на няколко пъти отложи заседания на съда. На трети октомври 2010 година експерти изготвиха петорна съдебномедицинска експертиза за състоянието на Петров и заключиха, че спешно трябва да му се направят три операции, за да не осакатее – на ставите, на сливиците и за дискова херния.
 Операциите са неотложни, категорични бяха специалистите пред Софийския градски съд. Според тях в противен случай има риск за живота на подсъдимия.

Финанси

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *