Митниците подписаха меморандум за сътрудничество с „Импириъл Табако“

Меморандум за сътрудничество между „Импириъл Табако Лимитед“, заедно с българската й дъщерна компания „Импириъл Табако България“ ЕООД и Агенция „Митници“ беше подписан вчера.

На церемонията присъстваха директорът на Агенция „Митници“ Асен Асенов, Марк Хил от „Импириъл Табако Лимитед“ и Лоран Дежу, управител на „Импириъл Табако България“ ЕООД.

Целта на меморандума е да очертае рамката на сътрудничество между Агенция „Митници“ и „Импириъл Табако“, която е собственик и на компанията Reemtsma.

Основните посоки в подписания документ са ограничаване на контрабандния внос и нелегалната търговия с тютюневи изделия, включително предотвратяване на трансграничната търговия с фалшиви тютюневи изделия на българския и единния европейски пазар.

С подписването на този меморандум се цели максимална защита както на икономическите, социалните и фискални интереси на Република България и на ЕС, така и на фирмените интереси на „Импириъл Табако“.

Марки цигари, които са собственост на „Импириъл Табако“ и на „Reemtsma“, са West, Davidoff, JPS, Peter Stuyvesant, Superkings, Lambert&Butler и други.

Марките цигари, които „Импириъл Табако България“ ЕООД предлага на българския пазар, са Davidoff, West, Paramount, Golden Gate, Lambert&Butler, Superkings и тютюн Golden Virginia.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *