“М-Тел” дава кредити на редовни клиенти

Хотел и голф на половин цена за притежателите на клубна карта

Кредитни карти за клиенти на „М-Тел“ пусна мобилният оператор. Те се издават съвместно с HVB Bank Biochim. Мtel Visa Gold и Мtel Visa Classic са за членовете на „М-Тел Клуб“, които са близо половин милион. За златната карта могат да кандидатстват златните и сребърните членове на клуба. Без поръчител те ще получат от банката фиксиран кредитен лимит от 3 хил. лв. за „златните“ и 1500 лв. за „сребърните“. Заемът е с гратисен период от 60 дни и 12% годишна лихва. С нея клиентите получават и отделна международна карта Priority Traveller. С нея може да се ползват отстъпки от 50% при резервации на хотел в цял свят, до 30% отстъпка при наем на автомобил и до 50% в над 250 голф обекта.

Притежателите на „М-Тел“ клубна карта „Класик“ могат да кандидатстват за M Tel Visa Classic. Кредитният лимит е от 500 до 5 хил. лв. след оценка на кредитоспособността на клиента. Заемът се ползва с гратисен период от 45 дни и при 16,6% годишна лихва. Карти могат да вземат членове на „М-Тел Клуб“ над 22 г., на които през последните 6 месеца мобилният телефон не е бил изключван заради забавено плащане.

При покупки от търговски обекти с кредитните карти абонатите на GSM оператора ще ползват и бонус програмата за CashBack. Те ще получават обратно по сметките си 1% от направените разходи за покупки на стойност над 500 лв.

Невена Мирчева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *