Най-големият търговски център в България отваря врати утре

THE MALL, най-големият търговски център в България, ще отвори врати за клиенти на 21 април.
В него ще има магазини на водещи международни и български марки – Zara, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Pull and Bear, Peek&Cloppenburg, GAP, HUMANIC, Sephora, Douglas, Marks & Spencer, Esprit, Nike, Adidas, Etam, Seven Seconds, Palmers, Benetton, New Yorker, Motivi, Elizabeth, Puma, Mango, Terranova, Oviesse, Calliope, Andrew’s man, Mexx, Guess, Capasca, Sisley, Camel, Deichmann, Furla, Max Mara, Geox, Lacoste, Marlboro Classic, Playlife, Intersport и още много други
В продължение на пет дни разнообразни забавления, спектакли и специални предложения от многобройните заведения и магазини в мола очакват най-нетърпеливите клиенти. Само през първата седмица на откриването (между 21 и 25 април) множество изпълнители, артисти и аниматори ще предложат на посетителите възможността да се включат в различни игри, атракциони и състезания.
Специално внимание е обърнато на най-малките посетители на THE MALL. Още в деня на откриването малчуганите ще пътуват с аниматорите в големия влак на приказките. Следобедът на 21 април ще бъде посветен георите от Lazy Town – Спортакус и Стефани, които ще разкажат за здравословния начин на живот и ще раздадат награди на всички присъстващи. През следващите дни детската програма продължава с наситена поредица от събития. В петък THE MALL ще се впусне в издирване на най-даровитите детски таланти. Специални атракции, посветени на цирка, игри и викторини, както и театрални представления с награди ще радват посетителите на мола. На 24 април в събота героите на Cartoon Network гостуват в THE MALL с много подаръци и изненади.
Успоредно с наситената детска програма се предвиждат и многобройни атракции за по-големите посетители. Виртуозно огнено шоу, фото забавлението „Твоята усмихната снимка в THE MALL”, както и джаз концерти и специална игра за киноманите са само част от активностите.
„Убеден съм, че откриването на THE MALL ще даде нов смисъл на представата за забавление и пазаруване не само в София, но и в цялата страна. Вярвам, че още в първите пет дни търговският център ще се превърне в мястото с най-добро обслужване – мястото, където клиентът може да преживее вълнуващи часове в съприкосновение с разнообразните марки, анимации и приятелската компания на целия екип”, коментира Франк Уитинг, управляващ мениджър на THE MALL, Colliers International.
Сред ключовите наематели на THE MALL е водещата световна верига за търговия на дребно Carrefour. С откриването на THE MALL веригата отваря своя първи хипермаркет в София.
THE MALL е стратегически разположен на бул. Цариградско шосе и ще предложи на клиентите атрактивна концепция и многообразни забавления, заведения и магазини на
водещи международни и български марки, включително кино комплекс „Арена” с 10 зали, ресторанти, боулинг, зона за забавление и творчество на деца, както и център за спортни и симулационни игри.
Управлението на търговския център е поверено на Colliers International. Молът е собственост на Assos Capital, независима частна компания, специализирана в инвестициите в недвижими имоти в Югоизточна Европа.

Още факти за THE MALL:
66,000 кв. м. площ
Carrefour хипермаркет
2,800 парко места
Атрактивна и разнообразна зона за забавления
Кино комплекс „Арена” с 10 зали
ARENA CINEMA complex with 10 cinema halls
Развлекателен център Playground Bowling Centre, включващ боулинг, център за електронни игри „SEGA” и билярдни маси
Фитнес център 2 Fit от веригата Боевски със зали за скуош, бокс и спининг;
Детски център за игри и забавления GYMBOREE
Многобройни ресторанти и кафенета

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *