Най-скъпите и най-евтини гаражи в София и останалите големи градове

Най-сериозни са проблемите за живущите в централната част на София и останалите големи градове на страната. Напълно логично е там предлаганите за продажба гаражи да са с най-високи цени.
Ето и какво сочи справка на Profit.bg къде са най-скъпо предлаганите гаражи и какви са техните цени:
София
Най-скъпите предлагани гаражи да са в центъра на столицата. Нещо повече: цените изглеждат малко пресилени, предвид на обявената продажна цена от 32 000 евро за гараж в центъра. Той е с площ 24 кв. м., което прави по 1 333 евро за кв. м., или цена значително по-висока от тази на жилищните площи, включително в някои от най-добрите софийски квартали.
Разположен в близост до площад Славейков според обявата в един от водещите имотни сайтове, гаражът е луксозен и разполага с тоалетна и мивка.
Най-евтиният обявен за продажба гараж е в „Сердика“ – като става въпрос за гаражна клетка обявена за 2 100 евро. Въз основа на площта й от 20 кв. м., това прави 105 евро за кв. м.
Пловдив
Цените на недвижимите имоти във втория най-голям град у нас винаги са изоставали зад тези в София и Варна. Това откриваме и при продажните цени на гаражите.
Най-скъпият гараж за продажба откриваме в центъра. С обявена продажна цена от 16 850 евро, исканата цена на квадратен метър при площ от 23 кв. м. възлиза на 732 евро. Най-евтиният гараж откриваме в кв. „Въстанически“ с цена от 4 090 евро за 18 кв. м.
Варна
Въпреки че цените на недвижимите имоти в морската столица винаги са се конкурирали със софийските, когато става въпрос за гаражи, Варна остава далеч назад по при най-скъпите предлагани гаражи.
Най-скъпият гараж, който откриваме за продажба в третия по големина град у нас е с обявена продажна цена от 18 000 евро. С площ от 32 кв. м., разположен в сграда ново строителство и собствен санитарен възел, цената на квадрат излиза по 562.5 евро. Това е над два пъти по-малко от най-скъпо обявения гараж в София.
Най-евтиният гараж обаче е с цена значително над тази от най-евтиния в София – при ниво от 6 000 евро.
Бургас
Най-бедно е предлагането на гаражи в Бургас. Едва три предложения откриваме по този показател в морския град. Най-скъпият предлаган гараж е от 26 кв. м с цена 15 000 евро, или по 577 евро за квадратен метър, а най-евтиният е с продажна цена от 5 100 евро за 13 кв. м.

finansi

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *