НАП продава жилища до морето за около 400 лв. за кв. м

Апартаменти до морето за около 400 лв. за кв. м продават на търг от Националната агенция за приходи. За продажба са пуснати 10 жилища в гр. Бяла, Варненска област.НАП продава жилища до морето за около 400 лв. за кв. м.

Резултат с изображение за „нап“

Например, продава се апартамент от 55,8 кв. м с начална цена 21 250 лв., или само 380 лв. за кв. м.

Жилищата са в нова сграда, завършени са на етап шпакловка, а в баните са поставени фаянсови плочки, информира „Труд“.НАП продава жилища до морето за около 400 лв. за кв. м.

Началните цени в търговете за останалите жилища в Бяла зависят от площта им, но са около 400 лв. за кв. м.

Публичните изпълнители на приходната агенция продават апартаменти в редица градове от страната. Например жилище във Велико Търново, на ул. Стефан Стамболов №59, с площ 67 кв. м е пуснато на търг с начална цена 60 750 лв. Апартаментът е двустаен като в него има и някои подобрения. Продава се и жилище от 73,2 кв. м в Шумен, на ул. Марин Дринов №2, с начална цена 63 хил. лв. За двете жилища във Велико Търново и Шумен това е втори опит да бъдат продадени като цените им са намалени спрямо първоначалните търгове.

Резултат с изображение за „нап апартаменти“

За продажба в Шумен е пуснат и още един апартамент – на ул. „Жечко Спиридонов” №3. Той е от 37,6 кв. м, а началната му цена е 20 600 лв., информира dnes.bg.

В Плевен на ул. Копривщица №9А е обявен за продажба апартамент на първия етаж в жилищна сграда на етап „груб строеж” с площ 91,97 кв. м. Жилището се състои от спалня, дневна с бокс, детска стая и две бани с тоалетни, като към него има и мазе с площ 7,80 кв. м.

Резултат с изображение за „нап апартаменти“

Интерес за бизнеса представлява административна сграда в София, на четири етажа на етап „груб строеж”, със застроена площ от 238,44 кв. м, и разгъната застроена площ 1100,18 кв. м. Тя е на ул. Оралица №29 и е пусната на търг от НАП с начална цена 1,15 млн. лв.

Резултат с изображение за „нап апартаменти“

В София за продажба са обявени и три места за паркиране в двор към жилищна сграда на ул.”Тодор Кожухаров” №16 като началната им цена е по 6500 лв.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *