Обраха и къщата на пернишката кметица

Крадците са влезли в жилището на Янакиева в кв. „Изток“ през прозореца. Кражбата е извършена най-вероятно по времето, когато пернишката кметица е била в Министерския съвет, където й бе връчен приз за добро местно управление.
 

В момента служители от Второ районно управление извършват оглед. На местопрестъплението е и директорът на Областната дирекция Валентин Димитров. Откраднатите вещи са в процес на установяване. Образувано е досъдебно производство.
Ден преди кражбата в дома на Росица Янакиева неизвестни лица подпалиха колата на кмета на пернишкото село Рударци. Криминалисти не изключват зачестилите атаки срещу кметовете да имат връзка с предстоящите местни избори. Наскоро нейното име нашумя със съпротивата й срещу официалното рязане на лентата на магистралата, тъй като строителите не са си изпълнили ангажиментите по възстановяване на щетите от строителството, с което предизвика гнева на Борисов.
Преди дни ловки апаши отмъкнаха ценни предмети от апартамента на експрезидента Петър Стоянов, докато той беше на воаяж по въпроси на фондацията си в Швейцария.
 

 
Финанси
 

 
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *