Отвориха клуб на супербогаташите в Торино

Първият европейски клуб за любителите на лукса, шика и ексклузивното отвори врати в Торино. Той ще бъде в състояние да удовлетворява всякакъв вид прищевки и капризи на супербогатите хора, които не обичат да парадират с парите си. В Торино в момента има 40 хиляди души, които харчат по 50 хиляди евро на месец за различен вид лични прищевки, съобщава ProntoSofia.

В Милано пък има 150 хиляди италианци, които обичат да си угаждат, но харчейки по 20 хиляди евро месечно.

В новооткрития клуб на Via della Rocca 29 в Торино членовете му ще могат да си поръчват от обед-сафари със сребърни прибори в Намибия до наемането на вили и джетове на приказни острови. Клубът в Торино е по подобие на „The Platinium Ring“ във Флорида. Но ако в американския му събрат членуват 600 души, в много по-малкия по брой жители Торино вече са се записали 500 богаташи. Президент е Макс Биазиол. 46-годишният бизнесмен смята да открие подобни клубове на лукса и в Рим, Лондон, Париж, Берлин, Шанхай и Москва.

Торинският клуб е разположен на територия от 1300 кв.м. В него има от ресторант и бар до фризьорски салон, в който работи любимият на Моника Белучи и Джани Моранди фризьор Енцо Буонджовани.Членската карта за двама в клуба струва 2000 евро на година. Всичко останало се плаща отделно – от луксозните пътувания до бодигардовете и финансовите консултации, които се предлагат. Президентът на клуба подготвя организирането и на първото издание на Ring Cup – лов на съкровището, или нещо като „Шифърът на Леонардо“, но с възможност за участие на 50 двойки. Записвайки се срещу чек от 100 хиляди евро, те ще могат да се включат в игра за награда от един милион евро. За целта ще се впуснат в 40-дневно пътешествие, включвайки приказни дестинации и суперлуксозни хотели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *