Откритие- в човешката ДНК са скрити кодирани текстове

Изследователи са открили, че в  ДНК се крие някаква кодирана информация, наличието която заставя човека да се счита  за  биологичен компютър, съставен от сложни програми.

 

 

 

Тайнственият текст в ДНК молекулите се опитват да разчетат  експертите от Института по квантова генетика. Техните открития все повече убеждават, че в началото е било Словото, а ние сме продукт на вакуумен Супермозък. Това разказва президентът на ИКГ Петр Гаряев.

Съвсем наскоро учените  стигнали до неочаквано откритие: молекулата на ДНК  се състои не само от  гени, участващи в синтеза на някои протеини, и гени, отговорни за формата на лицето, ушите, цвят на очите и т.н., а  в по-голямата си част – от кодирани текстове. А освен това тези текстове заемат до 95-99 на сто от общото съдържание на хромозомите! Само 1  до 5 % са   заети от  известните гени, които синтезират белтъци, информира infobulgaria.info.

Повечето от информацията, съдържаща се в хромозомите, е все още неизвестна за нас. Според учените, ДНК – това е  същият текст като в книга. Но той има способността да се чете не само буква по буква и ред по ред, а и от всяка буква, защото няма прекъсване между думите. Като се чете този текст,  с всяка следваща буква се получават  все повече и повече текстове. Може да се чете и  в обратна посока, ако редът  е плосък. А ако веригата на текста е разгърната в триизмерното пространство, като в куб, текстът се чете във всички посоки.

Текстът е нестационарен,  той постоянно се движи, променя, защото нашите хромозоми дишат, въртят се, генерират  огромно количество текстове. Работата с лингвисти и математици от Московския държавен университет показва, че структурата на човешката реч, книжния текст и  структурата на последователността на ДНК са математически  близки, тоест  текстовете са написани на  неизвестни за нас  езици. Клетките разговарят помежду си, както  ние помежду си: генетичната система има безкраен брой езици.

Човекът е самочетяща се текстова  структура, – заключава Гаряев. Нашите хромозоми изпълняват  програмата за изграждане на тялото от  яйцеклетката  чрез биологични полета – фотонни и акустични. Във вътрешността на яйцеклетката се създава електромагнитния  образ на бъдещото тялото, записва се неговата социопрограма, ако ви харесва повече – съдба.

Това е още една неизследвана особеност на  генетичния апарат, която се осъществява,  по-специално,  чрез една от разновидностите на биополетата –  лазерни полета, способни да излъчват не само светлина, но и звук. Така генетичния апарат проявява потенциала си  чрез топографска  памет.

В зависимост от това с каква  светлина се осветяват холограмите – а те са много, защото на една холограма могат  да се  записват множество холограми – се получава един или друг конкретен образ. И  може да се чете само с  цвета, с който е записан.

А нашите хромозоми излъчват в широк спектър, като се започне от ултравиолетовия и се стигне до инфрачервени, и следователно могат да  четат една от друга  множествените  холограми. Резултатът е: светлинен и акустичен образ на бъдещия  нов организъм, а в прогресия –  всички бъдещи поколения.

Програмата, която е записана на ДНК, не може да е резултат от еволюцията на Дарвин: за да се запише това  огромно количество информация е нужно време, което е много пъти повече от живота на Вселената.

Това е все едно да  хвърляме тухли  и да се  опитаме да изградим небостъргач. Генетичната информация може да се предава на разстояние, ДНК молекулата може да съществува като поле. Един прост пример за пренасяне на  генетичен материал – проникване в тялото ни на вируси като Ебола.

Този принцип на „непорочното зачатие“ може да се използва за създаване на някакво устройство, позволяващо да се въведе в човешкото тяло и да му влияе от вътре. „Ние сме разработили, – казва Петър, – лазер с молкули от ДНК.

Това нещо е потенциално страшно, като скалпел:  може да  лекува, но може и да убива. Не е преувеличено да се каже, че е основата на психотропните оръжия. Принципът на работа е  такъв.

В основата на лазера лежат обикновени атомни структури, а в основата на молекулите на ДНК  – текстове. Можете да въвеждате в участъка на хромозомата конкретен текст, и тези  молекули на ДНК да преведете в състояние на лазер, това означава, че им въздействате  така,  че ДНК молекулите да започнат да светят и да издават звук – да говорят!

И в  този момент светлината и звука могат да проникнат в друг човек и да въведат в него чужда генетична програма. И човекът се променя,  придобива други характеристики, започва да мисли и действа по различен.“

 

 

 

 

financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *