Откриха 65-ия Международен технически панаир в Пловив

Ако традицията е Панаирът де се открива последния понеделник на септември, този път тя отново беше спазена. Но за разлика от преди днес деловата работа на панаира всъщност започна близо два часа преди тържествената целемония по откриването. Началото бе дадено с работната среща между българския и холандския бизнес, среща, инициираната и подкрепена от холандското Министерство на икономиката. След това две от фирмите изложителни в автомобилни салон демонсттрираха най-новите модели от своите автомобили, които за първи път се показват пред очите на българските любители на лъскавите возила.
Близо две хиляди фирми – чуждестранни и български, ще покажат постиженията си в такива важни инвестиционни отрасли катостроителството, машиностроеното, електрониката и електротехниката,химията, както и върховипостижения на научни институти от различни страни. Над 15 изобретения и над 70 съвършенно нови принципни изделияза първи път ще бъдат показати на техническото изложение в Пловдив тази есен, а очакванитепосетители са над 100 000 души.
Церемониято по откриването започна с изпълнението на националния химн. Тук присъстваха много гости – делови партньори, изложители, представители на дипломатическия корпус, министрии депутати. Премиерът Бойко Борисов откри изложението и пожела ползотворна работа на участниците в него. Всеки успех на панаира в тези времена е наистина една демонстрация наустойчив и перспективен бизнес, който не само оцелява в условията на криза, но и намира сили да се развива инамира верни и ефектвни решения.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *