От най-бедната община събраха 5 бона за хеликоптерната разходка на Бойко Борисов

Феновете на Лудогорец събрали 4985 лева в кампанията за набиране на средства за плащане на полета на премиера Бойко Борисов до Разград за откриването на трибуната на стадиона на Лудогорец.

Това се посочва в отворено писмо на Националния фен клуб на Лудогорец до всички фенове. Събраната сума ще бъде предоставена на областния управител на Разград Петър Василев, с молбата да бъдат предадени на Министерски съвет идната седмица.

Дарителската кампания се проведе преди последния шампионатен мач с Берое на 31 май. Касичките с надписи „Дарение за хеликоптера на премиера“ бяха поставени на входовете на стадион „Лудогорец Арена“.

Феновете тогава обявиха, че ако сумата е по-голяма от обявените 2900 лв. ще я предоставят на правителството, „за да може премиера да посещава и други забравени градове в България, защото животът не е само на жълтите павета“.

„Въпреки, че Разградска област е една от най-бедните в България, ние за пореден път показахме, че сме горди фенове на Лудогорец и успяхме в поредната си кампания“, заявяват още от фенклуба в отвореното писмо.

Те отбелязват, че това не е било толкова кампания за събиране на пари за полетa на министър-председателя, колкото кампания с която са показали, че всеки със своето левче или стотинки може да застане зад отбора си. „Горди можем да бъдем не само със събраните пари, а и с това, че сме единни във всичко. Така бяхме и на Лудогорец Арена, така бяхме и на Националния стадион, така бяхме и пред входовете с урни в ръце“, се посочва още в отвореното писмо на националния фен клуб на Лудогорец.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *