Офис парк Пловдив отваря през октомври

Превръщането на Пловдив в предпочитано място за инвестиции от страна на IT и аутсорсинг индустрията привлича в града все повече нови фирми. Водещите компании в сектора разчитат на университетския профил на града, който генерира достатъчно квалифицираните кадри. Тенденцията се доказва и от факта, че в града вече са отворили офиси много утвърдени на международната сцена компании като Telus International, Aii Data Pro, Scale Focus, Unify, 60К, Questers Group, Sibiz, Programista, Sofica Group, SBTech, Reward Gateway, Speedflow и други.

 

Развитието на технологичният бранш от своя страна активизира пазара на офис площи. Като отговор на нарасналото търсене, инвестиционната компания Галакси Инвестмънт Груп изгради проекта Офис парк Пловдив, който се очаква да приеме първите си наематели в края на месец октомври.

Сградата отговаря на всички изисквания на високотехнологичните компании и предлага гъвкави схеми за оформяне на офисното пространство. Привлекателната локация в най-зелената част на града, в близост до парк „Отдих и култура“ прави проектът още по-предпочитан. В същото време мястото е изключително комуникативно, като добрата инфраструктура осигурява бързи комуникации към останалите райони на града, автомагистрала Тракия и летище Пловдив.

„Интересът от наемателите беше голям още по време на строежа и към момента сградата е отдадена на над 80%“,  съобщиха от компанията – инвеститор.  Впечатленията на бъдещите обитатели са, че проектът Офис парк Пловдив отговаря на най-високите изисквания на компаниите от технологичния сектор, а добрата локация на сградата, гъвкавите пространства и естествената светлина перфектно се комбинират с отличната комуникационна инфраструктура и оборудване за офиси от висок клас, информира economic.bg.

Галакси Инвестмънт Груп стопанисва и проекта Роял Сити Бизнес Парк, в който наематели са Софика иScalefocus, едни от водещите български аутсорсинг компании, отворили офиси в Пловдив.

Компанията има добри партньорски взаимоотношения с почти всички големи компании от сектора, в който се очаква да бъдат разкрити нови 5000 работни места в следващата една година.

financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *