Пак станахме за смях: Отчаяна учителка извършила банковия обир в Плевен с пластмасов пистолет

София /КРОСС/ Тази нощ плевенската полиция е задържала извършителя на въоръжения грабеж на офис на Прокредит банк в града. Обирът бе извършен преди около месец. Оказало се, че това е 37-годишна учителка по български език и литература от Славяново. Това съобщи за Информационна агенция КРОСС главният секретар на МВР Калин Георгиев.
„Вижте до къде я докараме. Това е феномен – преподавател да извърши въоръжен грабеж с пистолет, който е закупил от магазин за 1 лев. Наистина е страшно”, коментира той.

Главният секретар отказа да разкрие подробности за операцията по задържането на учителката. „Не искам да разкривам технологията на задържането, защото ще дадем възможност да други такива лаици и непрофесионалисти като нея да извършват подобни неща”, каза Калин Георгиев.

Преди около месец „въоръжената” преподавателка заплаши трима служители в офиса на банката в Плевен и отмъкна дадените й доброволно от тях 20 000 лева. Педагожката прибегнала до отчаяната стъпка заради неизплатени кредити и задължения.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *