Паунд/долар също имаше възходящ моментум вчера

Технически анализ за 15.04.201009.25.AM
 
EURUSD            
 
Евро/долар имаше умерен възходящ импулс вчера. На четиричасовата графика можем да видим, че цената се плъзна над „възходящ флаг”, но възходящия моментум изглежда е ограничен засега. За предпочитане е бичия сценарий, но се нуждаем от убедително движение над флага и 1.3700 за продължаване на бичия сценарий с цел 1.3830 тази седмица. Първата подкрепа е на 1.3580. Пробив под това ниво може да стане заплаха за възходящия сценарий от флага и да ни отведе обратно в неясна зона за търговия с тестване на 1.3530/00.
 

 
GBPUSD
 
Паунд/долар също имаше възходящ моментум вчера. Както се вижда на четиричасовата графика цената проби над възходящия флаг, потвърждавайки възходящия сценарий с цел в района на 1.5550-1.5600. Непосредствена подкрепа се вижда на 1.5425. Пробив под нея може да бъде заплаха за бичия сценарий към флага, отвеждайки ни в неясна търговска зона за тестване на 1.5350, но колкото по-дълго цената се движи още във възходящия канал, за предпочитане е бичия сценарий на този етап.
 
 
 
USDJPY
 
Долар/йена направи друго нерешително движение вчера, сформирайки още едно „дожи” на дневната графика. На четиричасовия таймфрейм можем да видим, че цената все още е захваната в рейндж от 93.75-92.50, показвайки консолидация. Сигналите остават неутрални в кратки срокове. За предпочитане е възходящия сценарий, но се нуждаем от ясен пробив над 93.75 за край на консолидационната фаза/низходяща корекция с цел в района на 95.50. От друга страна, пробив под 92.50 и нарушаване на възходящия канал може да се разглежда като сериозна заплаха за сценарий нагоре.
 

 
USDCHF
 
Долар/франк имаше умерен низходящ моентум вчера, запазвайки низходящия сценарий непокътнат, след като цената проби под основния възходящ канал. Сигналите остават низходящи с цел 1.0420. Най-близката съпротива е на 1.0600. Пробив над това равнище може да ни отведе в неопределена търговска зона, като посоката също ще стане неясна.
 

  
*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат. 
 

Анализът е на ФК „Популярна каса 95“ АД 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *