Пловдивски футболни фенове на митинг срещу бездействието на институциите

Организираме митинга като граждани, а не като фенове, за да се опитаме да покажем пред цяла България, че не сме толкова черни и страшни, колкото ни представиха някои медии след случилото се в Катуница пред имотите на Кирил Рашков, заяви Божидар Божилов.
Ако някога нещо се е случило с наше участие, то е било заради бездействието на някои. Дайте да видим кой го е толерирал този човек досега, да не плаща данъци. Ние сме далеч от мисълта, че циганите са най-виновни за положението, което е сега. Както го има т.нар. Цар Киро, така ги има и Галеви, има ги и много други селски дерибеи и барони, които живеят на гърба на държавата и никой не им обръща внимание.
Петър Георгиев от организационния щаб на митинга обясни какво ще бъде направено, за да не звучат по време на проявата обидните призиви, на които сме свидетели през изминалите дни, както и политическо вмешателство.
Ще излъчим няколко момчета от двете агитки и ще следим да няма провокации, защото най-малко искаме да има такива неща и действия. Някоя партия, не казвам коя – всяка една може да е, може да даде някакви пари и да каже на някое момченце „Ето ти 10 лв. Иди да хвърлиш камъни срещу полицията“. Ние ще гледаме да ги няма тези неща. Ние не искаме да си трошим градовете. Ние не тръгваме срещу полицията, не тръгваме срещу ромите, тръгваме срещу мълчанието на институциите.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *