Пловдив се превръща в столица на технологичната и аутсоурсинг индустрия в региона

Пловдив ще се превърне в гореща точка за първия регионален форум за Югоизточна Европа на компании от технологичния сектор и сектора на изнесените бизнес услуги с висока добавена стойност– SEE INNOVATION, TECHNOLOGY AND SOURCING SUMMITПловдив се превръща в столица на технологичната и аутсоурсинг индустрия в региона.

Резултат с изображение за пловдив

На 17 май 2019 г. Пловдив ще се превърне в гореща точка за първия регионален форум за Югоизточна Европа на компании от технологичния сектор и сектора на изнесените бизнес услуги с висока добавена стойност– SEE INNOVATION, TECHNOLOGY AND SOURCING SUMMIT.

Събитието се организира от Българската аутсорсинг асоциация (БАА) в партньорство с  Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ) и Община Пловдив. Пловдив е най-атрактивната аутсорсинг дестинация в България след столицата според годишния доклад за развитие на аутсорсинг индустрията за 2018 г.Пловдив се превръща в столица на технологичната и аутсоурсинг индустрия в региона.

В рамките на форума за четвърти път ще бъдат връчени и българските технологични Оскари – наградите за иновации, технологии и аутсорсинг за 2019 година, информира econ.bg.

Непосредствено преди старта на форума, в 9.30 часа в зала „Империал“ на едноименния хотел ще бъде организиран брифинг за представителите на медиите с участието на г-н Иван Тотев, кмет но община Пловдив, г-н Ивайло Славов, председател на УС на Българска аутсорсинг асоциация и Доброслав Димитров, председател на УС на БАСКОМ.

 

financebg.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *