ПОД Алианц България с две награди в застраховането

Най-добрите компании в застраховането и осигуряването бяха отличени на тазгодишната церемония по връчване на наградите „Застраховател на годината“.

Председателят на Комисията за финансов надзор Карина Караиванова връчи приза „Застраховател на годината – Животозастрахованe“ и наградата за „Най-динамично развиващо се пенсионноосигурително дружество“ през 2016 г.

ПОД Алианц България бе отличено с приз „Пенсионноосигурително дружество  на годината“ в категория допълнително доброволно пенсионно осигуряване. Дружеството е безапелационен носител на тази награда от 2010 година досега.  „За мен е чест да получа това престижно отличие. Успехът никога не идва случайно. Той е резултат  на  усилията, положени от целия екип на дружеството, който ежедневно с професионализъм работи за популяризиране на допълнителното пенсионно осигуряване“, заяви София Христова, главен изпълнителен директор на ПОД Алианц България. Тя получи наградата от министъра на финансите Владислав Горанов.

ЗАД Алианц България Живот получи приза „Застраховател на годината“ в категория „Животозастраховане“.  „Да бъдеш на върха в динамичното време, в което живеем, е изключително предизвикателство, което изисква от нас непрекъснато да следим пулса на пазара и да се развиваме. Като част от най-силните финансови групи в света – Allianz SE, непрекъснато инвестираме в нови продукти и услуги, които са в унисон с потребностите на клиентите, дори и на най-взискателните.“, коментира Андрей Александров, главен оперативен директор на Алианц България Холдинг.

Наградата му бе връчена от  Ралица Агайн, заместник-председател на Комисията за финансов надзор.

Самата Агайн получи специално отличие за цялостен принос към застраховането като зам.-председател на КФН, ръководещ управление „Застрахователен надзор”, информира trud.bg. Най-добрите компании в отделните категории бяха  определени от експертно жури, съставено от представители на петте организации на база на обективни публични показатели, като: пазарен дял, технически резултат, платени обезщетения, акумулирани премии, граница на платежоспособност и др.

 

 

 

 

 

financebg.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *