Порноактриси атакуват кметства в Италия

Мераклийка да седне на същото кресло беше и друга известна италианска порноактриса Мили Д`Абрачо. Тя обаче проявила трезвост и преценила, че няма да издържи на конкуренцията на Чичолина и зарязала мераците за Монца. „Това е сложен район за мен, сравнението с „бившата ми колежка“ Чичолина е неизбежно“, признала Мили Д`Абрачо. Тя обаче ще претендира за кметския пост на Торе дел Греко, – град край Неапол. „Аз съм родена в Авелино“ и в Неапол и околностите му всички ме ценят. След Марадона е Мили Д`Абрачо. Там аз съм като Мадона“, вярва си порноактрисата. Авелино е град на 25 км от Неапол, а на времето Марадона играеше в Неапол.
Кметски амбиции има и порноактрисата Луана Борджиа, която ще се кандидатира за градоначалничка на град Таранто, южната провинция Пулия.
Чичолина се занимава с политика от 1979 г. и през 1987 г. бе избрана за депутатка в италианския парламент. Понеже има и унгарско гражданство, през 2002 г. тя се кандидатира и за депутатка в парламента на Унгария, но без успех.
През 2008 г. Мили Д`Абрачо се кандидатира за градския съвет на Рим с листата на Социалистическата партия, но не събра достатъчно гласове.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *