Преглед на печата

Стандарт информира в челното си заглавие, че Румен Гунински е държан на метри от дома си. Освободеният от похитителите младеж е прекарал 41 дни в близост до дома си и според вестника почеркът на бандата съвпада с този при отвличането на Ангел Бончев.
24 часа излиза със снимка на бащата и сина Гунински. Голямото заглавие известява, че най-честен данъкоплатец от звездите е Азис, който е обявил доход за миналата година от един милион лева.
„Заемите от приятели все пак ще се декларират“, пише Дневник и допълва, че Бюджет 2010 е минал на второ четене през ресорната комисия и утре ще влезе в Парламента.
Вестник Сега допълва темата с уточнението, че личните заеми за десет години назад вече ще се декларират в НАП. Ще се обявяват и кредите от и за физически лица и фирми на десет хиляди лева, взети през текущата година, информира още изданието, позовавайки се на окончателното решение на депутатите.
От водещото заглавие на Новинар ще научите, че комисар Меглена Кунева ще си тръгне от Брюксел с 380 хиляди евро като компенсация за това, че в следващите няколко години няма да може да работи в частния сектор на ресора, за който е отговаряла.
Труд извежда като водеща тема, че хората ни в НАТО са оставени без заплати. Изданието уточнява, че поради съкращения в бюджета вече втори месец близо 70 българи, работещи в делегацията не получават командировъчни и вече са задлъжнели с по няколко хиляди евро.
Снимка на голям билборд ще Ви посрещне от първата страница на Пари, илюстрираща пълна промяна за външната реклама със съответните цифри. Вестникът е изчислил, че пазарът на външна реклама в столицата се е свил с около 40 процента, а в Европа цифрите са още по-шокиращи – между 40 и 70 на сто.
Монитор предупреждава от първата си страница, че може би празнуваме Коледа за последно на 25 декември. Владиците от Светия Синод се събират на 20-ти този месец и тогава ако приемат промените в църковния календар Рождество Христово ще се отбелязва на 6-ти януари.
Дума излиза днес със заглавието „ГЕРБ сече БАН“. Изданието констатира – европейският одит оцени високо академията, три часа след това депутати отнеха десет милиона лева от бюджета й за следващата година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *