Предлагат лизинг за леки коли по интернет

УниКредит Лизинг е първото лизингово дружество в България, което пуска лизинг на леки автомобили по интернет.

Услугата се казва „Одобрете се сами“ и може да бъде използвана на уеб сайта на компанията www.unicreditleasing.bg

„Всеки клиент с достъп до компютър и интернет – у дома, в зала или дори на плажа може да получи лесно в рамките на минути реален отговор и одобрение на лизингова сделка с УниКредит Лизинг. Това е най-бързият лизинг на леки автомобили в България“, обясни Пламен Минев, главен бизнес директор на УниКредит Лизинг.

Лизингът по интернет се получава чрез попълване на кратка форма в уеб сайта www.unicreditleasing.bg .

При гарантирана защита на въведените лични данни клиентът описва предпочитанията си за автомобил, първоначална вноска, срок на погасяване и т.н. След попълване на коректна информация от значение за одобрението (като месечен доход и др.), клиентът получава за секунди подробен погасителен план, както и незабавен отговор за получаването на лизинг.

В зависимост от въведените данни сделката бива одобрена, одобрена при определени условия, които се посочват (например по-голяма встъпителна вноска или по-кратък срок) или не е одобрена при избраните параметри.

Ако сделката не е одобрена, може да се изпробва друг вариант на автомобил, цена и т.н. до получаването на удовлетворителен резултат.

За сключване на сделка по вече попълнените в сайта предпочитания и подписване на договор е достатъчно единствено в последствие информацията да бъде потвърдена в избран офис на УниКредит Лизинг. Консултантите там вече ще разполагат с одобрението от интернет.

В последствие контактът на клиента с лизинговото дружество отново може да продължи само по интернет чрез наскоро въведената от УниКредит Лизинг първа персонализирана онлайн услуга за лизингополучатели у нас – УниПоща. Услугата е напълно безплатна и също може да се ползва от сайта на УниКредит Лизинг – www.unicreditleasing.bg в секцията „Моят лизинг“.

Чрез УниПоща клиентите имат незабавен достъп до техните актуални фактури и погасителни планове с дата на издаване от началото на годината, както и до всеки друг нов документ, свързан с работата му с лизинга.

Всеки клиент на УниКредит Лизинг получава персонално потребителско име и парола, което дава максимална защита на неговите данни. УниПоща предоставя и безплатна пощенска кутия от 10 MB за всеки лизингов договор и удобен интерфейс, който осигурява защитен канал за комуникация само между УниКредит Лизинг и клиентите на дружеството.

В процес на разработване е и SMS известяване за генерирани в УниПоща нови фактури или договори на клиента.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *