Президентът на „Киров” в неизвестност

Президентът на фирма «Киров – Бош” Кирo Киров е в неизвестност от петък вечерта, съобщи Дарик радио.
От МВР потвърдиха за изчезнал „известен столичен бизнесмен“ с инициали К.К. (70 г.), вносител на строителна техника и машини.
На обед близките на бизнесмена са подали сигнал за това, че той е в неизвестност, а днес той не е бил открит в дома си в столичния квартал Банкя. Полицията е открила джипа на изчезналия бизнесмен. Джипът е бил с отключени врати в гаража на жилището, предаде EkipNews.
От снощи Киров е бил с изключени телефони. Работи се по версията за отвличане. От МВР отказаха коментар.
От МВР умоляват всички граждани, които могат да дадат информация за местонахождението на 70-годишния Киро Киров, да се обадят на телефони 166, 112 или на 02/982-83-63.
Kиро Киров е инженер и бивш автомобилен състезател, майстор на спорта, предаде БГНЕС. Основава фирмата си през 1990 г. и от самото начало се занимава с внос и продажба на професионални машини и инструменти. През последните години компанията му инвестира в търговски комплекси, сервизи и складове за техника.
През 2007 г. „Киров холдинг“ притежава над 40 търговски обекта, като приходите му достигат над 204 милиона лева. В момента Киро Киров е председател на съвета на директорите на холдинга, а сред тримата му изпълнителни директори е и синът му Иван Киров.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *