Приканиха млади момичета да се съблекат в подкрепа на Путин

През уикенда в интернет се появи клип, в който група красавици, нарекли се Армията на Путин, приканиха привърженички на премиера от цяла Русия да разкъсат дрехите си или да се съблекат в знак на възхищение към него, да документират подвига си с камера и да качат клипчето в интернет, предаде БТА.Момичето, направило най-доброто видео, ще бъде възнаградено с iPad.
В клипа красавица, нарекла се Дияна, и две нейни приятелки се появяват в оскъдни тениски и приканват „умните, млади и красиви момичета да разкъсат нещо заради Путин“. „Аз съм направо луда по мъжа, който промени страната ни“, казва глас зад кадър, докато Диана и останалите две момичета се разхождат из Москва. Клипът приключва точно, когато трите момичета започват да разкъсват тениските си.
Кампанията за изразяване по необичаен начин на подкрепата за руския премиер започна няколко месеца преди президентските избори в Русия, предвидени за началото на идната година. Засега не е ясно кой стои зад Армията на Путин, но клипът, приканващ млади рускини да се съблекат заради него, е направен много професионално, пише „Дейли телеграф“.
Интернет страницата на Армията на Путин пък включва на видно място снимка на Путин в спортен екип и с пилотски очила, допълва „Индипендънт“.
Не за първи път в Русия Путин е обект на такава нетрадиционна за политик „симпатия“. Миналата година студентки от факултета по журналистика на Московския университет позираха разголени за календар в чест на Путин. По-рано тази година пък в московска дискотека се състоя парти в негова чест, на което стриптизьорки пяха и танцуваха на фона на изпълнението на Путин на нашумял хит на английски. Премиерът изпълни свой вариант на популярната американска песен по време на благотворителен концерт в Санкт Петербург миналата година, припомня вестникът.
Всички тези прояви на подкрепа за Владимир Путин накараха младия руски депутат Кирил Шитов от управляващата партия „Единна Русия“ да се запита защо никога млади и привлекателни жени не демонстрират такава подкрепа и за опозицията.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *