Проект на Лили Иванова и Красимир Гюлмезов изстреля български певец на световен фестивал

Харизматичен, благороден, усмихнат, но и много талантлив, най-младият изпълнител на музикално- продуцентска компания Жокер медиа Николай Манолов, носител на първи награди в поредица от международни музикални фестивали за поред път доказа своя професионализъм и в оспорвана надпревара грабна една от двете награди на Световната организация на фестивалите и артистите – WAFA в МАЛТА.

В конкурсната вечер участваха общо 28 изпълнителя от 12 държави и 16 местни от Малта, голяма част от тях представители на Евровизия.

Може би е време Ники да се насочи към такъв мащабен проект.

Със своето блестящо изпълнение на парчето „По-добре”, написано от Красимир Гюлмезов и продуцирано от Лили Иванова, което отново му донесе успех, Ники завладя журито и публиката със своята непринудена сценичност и прецизното си изпълнение и доказа качеството на българската музика.

Стъпвайки уверено на музикалната сцена и откроявяйки се с личен стил, към него веднага се отправи и предложение за съвместен проект с Малтийската филхармония.

В рамките само на един месец, това е втората голяма награда за талантливия българин, тъй като в началото на месец октомври в Беларус се проведе ХV международен музикален фестивал “Златен шлагер” в жанр популярна музика от цял свят, на който Ники отново стана безпорен победител. Звездите сред тазгодишното издание на феста бяха Юрий Антонов, Лайма Вайкуле Stan Jordan, Cliff Douglas, Bonny M, Super show NANA и много други популярни изпълнители от близкото минало.

Вече стана традиция Николай да печели първи награди.

Нека припомним през изминалата година: ГРАН-ПРИ в Македония и първо място на ОТКРИТИЕ във Варна.
Надяваме се, че тази поредица от успехи ще продължат и за напред.

В момента Николай работи върху нов проект, който ще ни представи съвсем скоро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *