Путин поиска да го включат в Сборная по джудо

Руският министър-председател Владимир Путин предложи да се присъедини към националния отбор по джудо на страната, предаде Ройтерс. Путин, който има черен колан по бойни изкуства, показа своите майсторски умения пред отбора, съобщи Агенция КРОСС.
57-годишният руски лидер направи предложението си на специална треньорска среща в Санкт Петербург, излъчвана директно по руската телевизия. Путин се появи с бял екип и черен колан. След като получи аплодисменти от публиката, бившият съветски шпионин се справи с наполовина по-млади от него джудисти на тепиха. Путин победи дори и италианския старши-треньор на отбора Езио Гамба, който е бивш олимпийски шампион от игрите в Москва през 1980 година.
„Ако имате нужда от помощ, може да ме включите в отбора“, предложи Путин. По време на президентското си осемгодишно управление той си създаде имидж като човек на действието.
Според много наблюдатели той продължава да играе ключовата роля за управлението на Русия, въпреки че отстъпи поста на своя близък съюзник Дмитрий Медведев. Руската преса пък възвелича високите бойни умения на Путин, отхвърляйки всякакви съмнения, че може да е бил оставен да спечели.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *