Путин среща на четири очи Първанов и Борисов

На еднодневно посещение у нас утре пристига председателят на правителството на Руската федерация Владимир Путин, съобщи пресслужбата на Министерския съвет.
В състава на делегацията, водена от Владимир Путин, са министърът на енергетиката Сергей Шматко, заместник-министърът на външните работи Владимир Титов, генералният директор на Държавната корпорация за ядрена енергетика Росатом Сергей Кириенко и председателят на управителния съвет на компанията Газпром.
От българска страна в двустранните срещи, освен министър-председателят Бойко Борисов, ще участват вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, вицепремиерът и  министър на финансите Симеон Дянков, министърът на външните работи Николай Младенов, министърът на икономиката, енергетиката  и туризма Трайчо Трайков, министърът на околната среда и водите  Нона Караджова, изпълнителният директор на Българския енергиен холдинг Мая Христова.
В официалната програма са предвидени среща „на четири очи“, пленарни разговори между двете делегации,а след това в присъствието на премиерите Борисов и Путин ще бъдат подписани споразумения в областта на енергетиката и социалната сфера. Председателят на правителството на Руската федерация ще се срещне и с президента Георги Първанов.
 

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *