Първият спа хотел за Централна Еропа от веригата St.Martins Spa

На празника на Св. Мартин отвори врати първият хотел St.Martins Spa & Lodge в Централна Европа в Зеевинкел в Бургенланд /Австрия/. Уникалната природа на този регион около езеротоНюзедел и първият национален парк в Австрия винаги са били популярна дестинация за туристи от цяла Европа. С хотел катоSt.Martins Spa & Lodge този район, част от световното наследство на организацията ЮНЕСКО, сега предоставя иизключително спа уединение. VAMED, водеща международна компания, развиваща се в областта на здравните услуги, дава възможност за
холистичен начин за поддържане на здравето, жизнеността идоброто самочувствие – само на 60 мин.път с кола от Виена, Братислава и Гьор. Освен това Зеевинкел става ваканционна дестинация през всички сезони на годината.
St.Martins Spa & Lodge се намира точно до обширно езеро и предлага на гостите си уникални изследователски екскурзии и изучаване на птиците в околностите. Там, където се срещат Алпите и Панонийската равнина има един защитен масив от равнина и тръстики , дъбови гори , полета и гори. 320 документирани разновидности от птици, водни биволи, диви коне и още много други видове животни очакват посетителите ,които се разхождат, карат колело или кану.
Професионални скаути, квалифицирани биолози, геолози и педагози водят посетителите на St.Martins Spa & Lodge по маршрути , след което ги oчаква вечер за почивка в хотела и в изключителния спа център.
„Комбинацията от спа, хотел и тази уникална природа не могат да бъдат имитирани. Откриването на този „остров“ е уникално: горещото лято до езерото в периферията на Националният парк на Австрия и област от Натура 2000 на Европейският съюз, част от световното културно наследство на ЮНЕСКО, e невероятно.
„Главната роля е отредена на природата в нашето предложение и всамия St. Martins Spa & Lodge“каза Клаус Хофман, главен изпълнителен директор на St. Martins Spa & Lodge, избран отVAMED. В лобито и на терасите около езерото гостите могат да се сгреят до огъня, докато им сервират местни деликатеси и 60 местни вина в гурме ресторанта и вино бара – винаги в съответствие със сезона. Гостите ще намерят мир и релакс в спа-хотела и фитнеса.
През лятото те могат да се насладят на масаж , на чист въздух,почивка в хамак, на изключителния плаж около езерото или на гледката от дървената тераса към езерото, както и от „Природната обсерватория“ на последният етаж на хотела. Наред с козметичната марка Barbor , St. Martins Spa & Lodge включва вкозметичната си терапии и процедури с местни продукти като сол, грозде, дрожди, шампанско и специални чайове. При построяването на хотела световноизвестната архитектурна фирма „Holzbauer und Partner“ е използвала природните материалиот околната среда, като тръстика, дърво, чакъл. Двата по-големи апартамента с техните собствени балкони осигуряват на гоститедопълнителна лична зона за отдих. “ Хотелът е реализиран така, че да е напълно функционален за целите си – от баровете, симена на известни изследователи, през елегантният интериор, фотографии на дивата природа, карти за ориентация и експонати от Националният парк до изследователската библиотека“, каза Клаус Хофман.
Ккласическият СПА и Уелнес център с термалните води, както и петте различни сауни и парни бани, са готови да посрещнат екскурзианти, авантюристи, приятели и орнитолози аматьори. Иотново, околната среда определя избора: парна баня със солена трева и прерийни билки, тръстикова сауна, сауна от кремък и една изключителна Панонийска сауна. В отделни малки секции на басейните гостите се глезят в зони на тотална релаксация, катов същото време имат прекрасна гледка към полите и Панонийските равнини. Всичко това е допълнено от частен плаж до езеротоc изискан
бар. Зеевинкел е считан за един от най-топлите райони на Австрия. На терасата от която се вижда залеза на първия етаж , гостите могат да се наслаждават на невероятна гледка къмезерото Нюзидъл , което е само на 8 километра.
Spa & Lodge се намира в сърцето на Европа. Околните градове Виена, Братислава и Гьор са на по-малко от 60 минути път с кола- дори от летището на Виена пътят е по-кратък. St.Martins Spa &Lodge е свързан чрез летището с всички големи градове в Европа.
St.Martins Spa & Lodge очаква около 300 000 спа посетители и 70 000 гости на хотела всяка година. Отсега нататък St.Martins Spa & Lodge ще бъде отворен за ежедневни посещения от 9 сутринта до 10 вечерта. Занапред той
ще бъде достъпен през цялата година за 300 гости на хотела иучастници в семинари.
За повече информация и снимки вижте на адрес:
http:// stmartins.at/298.html
VAMED Vitality World
VAMED е водеща група от компании, в областта на планирането,
създател и мениджър на комплексни здравни услуги и здравен
туризъм. VAMED Vitality World/VVW/ VAMED Group в момента
управлява 7 от най-популярните местни спа и здравни курорти –
the Aqua Dome- Tirol Therme Langenfeld, Therme Geinberg, Therme
Laa-Hotel& Spa, Therme Wien, the Dungl Medical- Vital Resort,
Bad Sauerbrunn и St.Martins Lodge & Spa, който отвори врати
съвсем скоро през ноември 2009г. През декември 2010 новият
Tauern SPA Zell am See – Kaprun също ще отвори врати. До края на
2010г. новият термал спа Therme Wien ще замени Therme Oberlaa.
През 2008г. 1,9 милиона са посетили спа хотелите от веригата
VAMED Vitality World.Затова VAMED Vitality World е лидер на
пазара и най-големият фактор в здравните и спа курорти в
Австрия.

За контакт::

bettertogether GmbH St. Martins Therme & Lodge
Michael Korbel, MA/Harald Dirnbacher CEO Klaus M. Hofmann
Tel.: 0043/699/1999 7702 Tel.: 0043/2172/20500
E-Mail: office@bettertogether.at E-Mail:
klaus.hofmann@stmartins.at

VAMED AG
Mag. Ludwig Bichler, MBA
Head of Corporate Communications
Tel.: 0043/1/60127 615
E-Mail: presse@vamed.com

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *