Райфайзенбанк отвори първите си безкасови офиси в България

Райфайзенбанк отвори първите си безкасови офиси в България. Специализираните центрове за консултации и банково обслужване вече работят за клиенти в София и Пловдив, а в началото на февруари ще заработи първият подобен офис и в Пазарджик.

Безкасовите офиси пестят време и такси на клиентите на банките
(снимка: Райфайзенбанк)

В безкасовите офиси клиентите могат да ползват всички банкови услуги, като фокусът е върху консултациите и електронните банкови операции. Внасянето и тегленето на пари в брой става с последно поколение АТМ-и, като така се намалява възможността за образуване на опашки, а освен това клиентите пестят и средства от такси за операции на каса, информира technews.bg.

Райфайзенбанк ЕАД (Централен офис) - Банки, Райфайзенбанк
„Чрез новите специализирани офиси искаме допълнително да насърчим още хора да се възползват от предимствата на дигиталното банкиране като бързина, удобство и сигурност”, коментира Ани Ангелова, изпълнителен директор „Банкиране на дребно”.

В новите офиси клиентите ще получават съдействие и консултация за сметки и пакети, кредитиране, застрахователни полици, откриване и работа с онлайн и мобилно банкиране, както и при всички видове безкасови преводи в лева и чуждестранна валута, уточниха от банката.

Райфайзенбанк, Варна, клон “Варна МОЛ”

Откриването на безкасови офиси от Райфайзенбанк следва световната тенденция за увеличаване дела на електронните банкови операции и стимулиране на дигитализацията в ежедневните дейности.

 

 

 

 

 

financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *