Самоубийство е вероятната причина за катастрофата край Сливница

Шофьорът на автомобила е загинал на място. Версията на разследването е самоубийство. Леко ранени са четирима от пътниците на автобуса, който е изгорял напълно.
От полицията съобщиха, че вероятно става въпрос за самоубийство. Шефът на областната дирекция на МВР в столицата Николай Николов заяви, че загиналият 55-годишен мъж снощи е подпалил апартамента си в кв. Стрелбище, след това взел автомобила си и съобщил на съпругата си, че ще сложи край на живота.
Данните ни към момента от съпругата на катастрофиралия са, че той е заявил пред нея, че ще се самоубива с автомобила. Ивайло Константинов, директорът на транспортната фирма, собственост на която е автобусът, допълва за инцидента: Автобусът от искрата по време на самата катастрофа се е запалил първоначално отпред. Шофьорите са били ангажирани с изваждане на пътниците и слава богу са реагирали напълно адекватно съгласно инструкциите, така че нито един от пътниците не е пострадал, всички са изведени от автобуса, но автобусът е изгорял. Хубавото е, че няма жертви. Няма сериозни здравословни проблеми с който и да било от тях. Момиче, пътувало в автобуса, разказа: Това, което си спомням е, че автобусът се подпали страшно и бързо и когато разбрах какво се случва, се оказа, че някаква кола се е врязала в нас. Измъкнахме се абсолютно всички, целият автобус излезе за около 15 секунди и 5 минути по-късно целият автобус гореше. Няма човешки жертви, това е най-хубавото, само колата, която се вряза в нас, беше на парчета.
На Централна гара в София все още не е пристигнал автобусът с останалите пътници от злощастния автобус. Служителите в офиса на фирмата нямат точна информация кога ще се случи това. Радост Котова, студентка по право в Бордо – Франция, която всяка година се връща в родината си при близките си хора, беше докарана в офиса на фирмата с личния автомобил на баща си, за да направи опис на багажа си, който е изпепелен при катастрофата. Радост е получила силно натъртване на лявата част на лицето и е с видим оток. След като направи опис на вещите тя се отправи към най-близката болница за основен преглед.
Информационните агенции съобщават за още един инцидент от тази сутрин, при който в Бургас има загинал пешеходец.
По данни на МВР 18 са тежките пътни инцидента през изминалото денонощие в страната. В София леките катастрофи са 100, 3 са тежките пътни инцидента.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *