„Света троица“ управлява Министерството на спорта

София /КРОСС/ След като имаме Министерство на спорта редно е то да си има и принципал – министър. В случая това е доцент Свилен Емилов Нейков. Изхождайки от научното звание, човек ще си рече – умен мъж… Безспорно доказано умен. Но дали той управлява повереното му министерство?
Ето това е въпросът, който ние си задаваме и правим опит да разсъждаваме: Спазен ли е законът и дали този човек почита закона? Той ли взима решения, или друг по-умен му ги налага? Умен, умен, ама колко да е умен?!
Като всеки министър и доцент, Нейков си има началник кабинет.
Началник кабинет на министъра на спорта е Каролина Евгениева Зографова. Нейният съпруг – г-н Зографов е директор на дирекция в същото министерство…. До тук всичко е ясно – цялата рода в министерството! Ама за капак се оказва, че министърът им е кум…или те на него?! Дали има конфликт на интереси?
Не знаем, ние не сме от „ГЕРБ“ и не сме юристи като Фидосова .
Нататък е по-страшно, ама който го е страх от мечки да не ходи в гората…
Има си това министерство имоти. Тези имоти ги стопанисва „НАЦИОНАЛНА СПОРТНА БАЗА“ ЕАД (за кратко НСБ). Тази НСБ си има ръководство, а хората от това ръководство болшинство са „гребла“, т.е гребци…..
За изпълнителен директор е назначен Петър Александров Божилов – бивш гребец, човек с богат административен опит – нали е имал склад, или сергия в Илиенци… Няма лошо, човекът е работил, ама съдружниците му?! Оказва се, че във фирма „Електра 999″ ООД господин Петър Божилов е съдружник със Златомир Иванов Иванов „Баретата“ и Боян Данаилов Йорданов.
Баретата не беше ли от лошите? Къде са прокуратурата и Цветанов?
Другият съдружник Боян Данаилов Йорданов е член на УС на федерацията по рафтинг и член на УС на федерацията по кану-каяк. Неговият баща Данаил Данаилов е член на борда на директорите на НСБ! Все гребци…
Ние нещо се притеснихме, а вие ?
Ако не сте, продължаваме.
Третият от ръководството на НСБ е Радослав Иванов Рангелов. Момче семпло без забележки, ама с качества – братовчед е на шефа на сигурността и охраната на Румен Николов – Пашата.
Румен „Пашата“ не беше ли от СИК? Не беше ли гребец?
Чудим се, Златан Иванов „Баретата“ като бивш борец какво прави с гребци? Той не беше ли наркотрафикант? Е, поне така твърди министър Цветанов и МВР? Ами съдружниците му във фирма „Електра 999″ООД, какви са тогава?
Божилов, Боян Данаилов и Радослав Рангелов наричат себе си „Светата Троица“ и всеки ден наливали разум на министъра!…
Ами то тогава Румен Николов -Пашата трябва да е „Господ“ – прости ни, Господи, ама „Господ“ не беше ли друг?!
Ако все пак „Пашата“ е „Господ“, тогава „БОДУ-СОТ“ трябва да са „Ангели“? Логичният отговор е – Пази БОЖЕ !
И все пак не разбрахме кой управлява това министерство – „Светата Троица“, „Пашата“, „Ангелите“, „Господ“ или законът и министър Нейков ?
По оперативна информация министър Нейков е „вярващ“, т.е отговорът е „Господ“, „Пашата“ и „Ангелите“ – БОДУ СОТ ! Според секретарката на министър Нейков – семейната приятелка госпожа Ваня Колева обаче, става това, което кажат премиера и Иво Тонев. А госпожата знае ! Нейният съпруг Николай Колев освен член на УС на „Българският колоездачен съюз“ е и бивш служител на БОИ-МВР. Колев е дежурният организатор на ежегодната, високоплатена колоездачна обиколка на България . Той от своя страна е близък с някой си Младенов, също бивш служител на БОИ-МВР, а сега работник на Пашата.
Те тези от БОИ май се занимаваха със слушане и проследяване?
Объркахме се!
Но все пак ни стана ясно, че министър Нейков не управлява гореспоменатото министерство.

Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *