Според Световната банка българите да работят докато не издъхнат

Вдоклад към България СБ препоръчва майките да се връщат на работа 3 месеца след раждането, да увеличаваме възрастта за пенсиониране над 65 и за мъжете и за жените

Също така отСветовната банканастояват, че трябва да се увеличат и социалните осигуровки.Според тях увеличението трябва да е с 6%, но тъй като това ще дойде много в повече на и без това изстрадалите българи те препоръчват увеличение в порядъка на минимум 2%.

Освен това според СБ тъй като България е със застаряващи население с задълбочаващи се проблеми с пазара на труда е редномайките да се връщат на работа три месеца след като са родили.

Публично медиите избягват да споменават, че СБ получава милиони за консултациите си към България от години насам. Също така част от евро-фондовете отиват директно към СБ. Според книжните плъхове, които стоят зад удобните си бюра българите трябва да работят докато не издъхнат, а майките да раждат и да тръгват на работа веднага след 3 месеца.

СБ задължава правителствата да се откажат от ключовите активи на своите държави и те да бъдат приватизирани от корпорации ръководени от СБ – ресурси като водата, здравеопазването, електричеството и тн.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *