Топ лектор от ВУЗФ създава безплатен уебинар „Магията на продажбената фуния

Как да изградим и позиционираме бизнеса си успешно онлайн и как да превърнем потребителите в клиенти – на тези и още въпроси ще отговори преподавателят и топ лектор във Висшето училище по застраховане и финанси гл. ас. Бисер Райнов в безплатния уебинар „Магията на продажбената фуния“.

Уебинарът при този топ лектор ще бъде в две части, като всички, които искат да участват в него, могат да се регистрират на https://app1.emailinvest.com/f/1803. И какво се крие накратко зад понятието „уебинар“?  Уебинарите са създадени за да отговорят на нуждите на бизнеса и администрацията от уеб базирана форма на комуникация. По-късно към базовата технология са добавени функциите споделен работен екран, камера, възможността за едновременна работа върху работен документ и др.  Най-лесно бихме могли да ги представим като вашата персонална работна зала.

С напредването на технологиите идва и възхода на уебинарите. За бизнеса те са прекрасна възможност за работни срещи, работа по проекти, представяне на продукти и получаване на обратна връзка. Използването на уебинари позволява включването на специалисти от всяка точка на света , директна връзка с чуждестранни партньори или клиенти и осъществяване на бързи работни срещи- без да  губите време и средства в пътуване, без да се притеснявате за сигурността на работните файлове. В сферата на образованието те са незаменим помощник както за преподавателите и лекторите, така и за учениците и студентите. Организирането на курсове, лекции и семинари никога досега не е било толкова лесно и на толкова ниска цена. Записа на проведеното събитие позволява на участниците да се върнат по-късно към семинара или лекцията и да намерят информацията, която им е нужна.

По време на безплатните занимания гл. ас. Бисер Райнов – топ лектор в новата магисърска програма на ВУЗФ – „„Мениджмънт на собствен бизнес и лични финанси“, ще обърне внимание всички аспекти, от които зависи изграждането на успешен бизнес онлайн – от създаването му до привличането на клиенти и превръщането им в лоялни посланици на бранда. „Ако имате бизнес, без значение офлайн или онлайн – имате фуния (дори да не знаете или да я наричате по друг начин). Ако нямате фуния, нямате бизнес“, категоричен е той.

Как обаче се създава фуния и кое е по-важно – да създадеш продажбена фуния, за да имаш бизнес или да създадеш бизнес и след това да изградиш продажбена фуния? Тази загадка ще разреши гл. ас. Бисер Райнов за участниците в уебинара.

Даяна ПОПОВА

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *