Трейс Груп Холд навлиза и на пазара в Германия

В изпълнение на политиката си за разширяване на дейността си „Трейс Груп Холд“ АД предприе действия за учредяване на дружество, което ще функционира на територията на Германия, пише в корпоративното съобщение на компанията, публикувано на нашия сайт.

Внесени са документи за регистрация в съответствие с местното законодателство и в момента тече процедура по вписване на новото юридическо лице. Дружеството се основава от съдружници „“М СТРОНГ“ ЕООД“ и „“ТРЕЙС ГРУП ХОЛД“ АД с равно участие на двете фирми в размер 50/50 дяла и е с наименование „Trace-M Invest“ GmbH („Трейс- М Инвест“ ООД).

Oчaĸвa ce в нaчaлoтo гoдишният oбeм, ĸoйтo щe yпpaвлявa нoвocъздaдeнoтo дpyжecтвo, дa ce движи мeждy 30 и 50 млн. eвpo, информира infostock.bg.

След Сърбия и Чехия, Германия е третата бизнес дестинация на Трейс.

Акциите на „Трейс Груп Холд“, които са включени в двата индекса – BG TR30, BGBX 40, са сред най-търгуваните на Българската фондова борса. Техният оборот от началото на годината достигна 1 347 219 лева при спад в цената с 10.46 процента. Пазарната капитализация на публичното дружество възлиза на 113 982 000 лева.

 

 

 

 

financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *