Трима спечелиха престижните награди „Банкер на годината”

Левон Хампарцумян от „Уникредит Булбанк”, Виолина Маринова от ДСК и Антъни Хасиотис от „Пощенска банка” спечелиха престижните награди „Банкер на годината”, връчвани традиционно от вестник „БАНКЕРЪ”.

Левон Хампарцумян получава своята втората награда днес, след като по-рано през деня стана ясно, че „Уникредит Булбанк” е определена за банка на годината на България от най-престижното световно банково издание, съименник на вестник „БАНКЕРЪ”.

Левон Хампарцумян шеговито подхвърли, че във финансовите услуги размерът нямал значение и обеща следващата година да бъде „по-послушен”.

Виолина Маринова подчерта, че въпреки голямата конкуренция банка ДСК е успяла да запази добрите си позиции.

СИБАНК получи наградата за най-добра банкова сделка на годината. Според организаторите на събитието това е най-скъпо продадената банка у нас.

Призът бе връчен на Цветелина Бориславова, председател на надзорния съвет на СИБАНК.

За втора поредна година вестник „БАНКЕРЪ” удостоява с награди и най-доброто управляващо дружество и най-успешният инвестиционен посредник на годината.

Бистра Георгиева, главен редактор на вестник „БАНКЕРЪ”, поздрави наградените и съобщи, че от следващата година призовете ще бъдат патентовани от медийното издание.

В поздравителен адрес министърът на финансите Пламен Орешарски пожелава на победителите да се развиват още по-добре, защото наградата означавала и повече отговорност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *