„Фейсбук“ стартира настолна версия за приложението Messenger

Компанията „Фейсбук“ (Facebook Inc.) разкри в четвъртък, че ще стартира настолна версия на приложението си Messenger.“Фейсбук“ стартира настолна версия за приложението Messenger.

„През изминалия месец видяхме повече от 100%-но увеличение на хората, които използват своя браузър на настолния компютър за аудио и видео обаждания в Messenger. Сега, с приложения за MacOS на Apple и за Windows на Microsoft, най-доброто от Messenger вече идва на десктопа (desktop) на вашия компютър, включително неограничена и безплатна група видео разговори“, заяви вицепрезидентът на Messenger Стан Чудновски, информира bnr.bg.

Основна цел на новото приложение на „Фейсбук“ е видео чатовете да станат достъпни за потребителите на Facebook на компютърните екрани.“Фейсбук“ стартира настолна версия за приложението Messenger.

Мрежата е в паника! Какво се случва с "Фейсбук месинджър"?

Този ход на компанията идва, тъй като използването на приложения за видеоконференции като Zoom се покачи, тъй като корпоративни офиси, училища, организации и милиони потребители по целия свят работят от дома си с оглед на ограничителните мерки, насочени към предотвратяване на разпространението на коронавирус.

Facebook Messenger се срина

Услугите за видеоконференции като FaceTime на Apple Inc., Hangouts на Google LLC и Skype на Microsoft Corp. също отчитат силен скок в броя на потребителите през последните седмици.

 

 

financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *