Феновете на Локо-Пд, искат пловдивчанин да поеме клуба

Искаме пловдивчанин да поеме клуба, дано да сте Вие – това заявиха фенове на „Локомотив”-Пловдив на среща с бизнесмена Георги Гергов. Тя бе инициирана от започналите преговори между Гергов и собственичката на клуба Галя Топалова.
В близките дни ще има яснота около сделката, но аз няма да направя и една крачка към закупуването на отбора, без да знам вашето мнение, каза Георги Гергов на черно-белите фенове, които се събраха в хотел „Санкт Петербург” на 15 януари в късния следобед. Крайно време е да се намерят пловдивчани, които да инвестират в спорта, но ще вляза в сделката, само ако имам вашата подкрепа, добави той.
Предложих на г-н Гергов да направим тази среща, защото ние в „Локомотив” сме едно голямо семейство, обясни легендата на клуба Христо Бонев. Нашата задача ще е да виждаме отбора по-често на турнири в чужбина, подчерта той.
Ако финализираме сделката, ще ремонтирам стадиона, за да е чист и подреден, да не се срамуваме от гостуващите отбори, каза Гергов и заяви, че е респектиран от сплотеността на фенклуба на Локо. Ще ви помагаме и ще ви подкрепяме, вие сте част от нашия колектив, обещаха фенове.

Financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *