Финансова компания „Атлас Финанс“ АД в подкрепа на добрите каузи

Финансова компания „Атлас Финанс” АД www.atlasfinance.bg работи винаги в подкрепа на добрите каузи.

Компанията е продължител на пловдивските традиции в популяризирането, спонсорирането и подпомагането на футбола и спорта като цяло. Тя стимулира и подкрепя младите хора още в най-ранна детска възраст, учи ги да уважават и обичат България и българското.

Първата голяма проява е организирания юбилеен турнир за деца, който се проведе през 2014 година на Спортен комплекс „Оптимум” в Пловдив, със съдействие от Зоналния съвет на Българския футболен съюз в лицето на неговия председател Димитър Енчев, с неоценимата помощ на „Корпорация за технологии и иновации” АД, Българското национално радио – Радио Пловдив. Тук ценна е ролята и помощта на Фондация „Футбол-94“, регистрирана в Пловдив преди повече от 20 години.

В юбилейната 2014 г. „Атлас Финанс” АД, БНР и Зоналния съюз на БФС учредиха Купа и Награда за ежегоден детски турнир „Героите от САЩ`94 в чест на големия български спортен успех и взеха решение Турнира да стане ежегоден символ за нашите деца.

Целта на турнира е да помним и уважаваме българския футболен дух и винаги да си спомняме за най-доброто класиране на България на световното първенство по Футбол през 1994 г. /бронзови медали/.

Заедно с това да насърчим младите хора да развиват своите умения по футболните терени и възпитаването им в дух на високи цели, спортсменство, хуманизъм, съхраняване на спомените и уважението към човешката личност

Тази година Футболен турнир за деца „Героите от САЩ`94“ ще се проведе на 6 и 7 ноември 2015 год. (петък и събота) от 14.00 часа в Спортен комплекс „Оптимум”, гр. Пловдив, бул. “Асеновградско шосе” /зад Мебелна къща/ . Турнирът се организира отново с подкрепата на ЗС на БФС гр. Пловдив. Генерален спонсор на турнира е „Атлас Финанс” АД – гр. Пловдив. Участници са осем детски отбора – набор 2003г. от Пловдивския регион. Входът е свободен и ще се радваме да дойдат много млади хора и да преживеем незабравими емоции заедно!

В. Йорданов – изпълнителен директор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *