Хотелската верига Accor открива голф и спа комплекс край София през 2022 г.

Нов петзвезден голф и спа комплекс ще се появи на 30 км югоизточно от София през 2022 г. Pullman Okol Golf Resort & Spa ще бъде управляван от компанията Orbis, която е дъщерното дружество на френската хотелска верига Accor в Източна Европа.Хотелската верига Accor открива голф и спа комплекс край София през 2022 г..Хотелската верига Accor открива голф и спа комплекс край София през 2022 г.

Снимка: Accor

Петзвездният хотел ще разполага със 149 стаи и 40 брандирани жилища Pullman Living заедно с 4900 кв. в луксозна спа зона с вътрешен и външен басейн, разположен на покрива. Pullman Okol Golf Resort & Spa ще разполага и с конферентен център с площ от 1900 кв. м и капацитет за организиране на събития до 500 души.

„Имахме нужда от силен премиум бранд като Pullman, за да съчетаем съвременен дизайн и архитектура с природни красоти и запомнящи се моменти“, казва Валентин Каназирев, основен инвеститор в Okol Lake Park.

Голф игрището ще бъде с дължина 7000 ярда и ще се намира на 1000 метра надморска височина на площ от 650 декара с гледки към ски пистите на Боровец и язовир Искър, информира investor.bg.

„България, както целият регион на Югоизточна Европа, предлага изцяло непознати дестинации както за бизнесмени на път, така за пътуващите за удоволствие“, отбелязва Франк Реул, ръководител на отдел „Развитие“ в Accor за Източна Европа.

В момента Accor управлява 4800 хотела по света, включително почти 3000 хотела в Европа. С 1150 хотела в процес на строеж стратегията на компанията е да ускори развитието на хотелиерския си бизнес, както чрез цялостен растеж, така и чрез придобивания.

Групата вече управлява два хотела в България: Novotel Sofia, собственост на „Маркан Холдинг“ АД, и ibis Sofia, като е напът да открие и първия си луксозен бутиков хотел в България – MGallery, в Пловдив през март 2020 г.

 

 

financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *