2020 г.: Смартфоните, които очакваме

През 2020 г. очакваме куп интересни устройства. С голяма вероятност може да се предположи какви ще бъдат те. 2020 г.: Смартфоните, които очакваме.

Резултат с изображение за Samsung Galaxy S20 — новият флагман на корейците

Ще ни порадват с мощност, подобрени камери, а някои и с интересни функции. През новата година лидерите ще заемат още по-уверени позиции, информира profit.bg.

Huawei ще загуби част от пазара си, а LG и Sony ще радват само собствените си почитатели, които вече са доста по-малко.2020 г.: Смартфоните, които очакваме.

Резултат с изображение за Samsung Galaxy S20 — новият флагман на корейците

Samsung Galaxy S20 — новият флагман на корейците

Вече беше съобщено, че компанията се е отказала от S11 в полза на S20. Причината: устройството излиза на пазара през 2020 г. Странно решение, но може лесно да бъде обосновано.

Galaxy S20 може да се превърне в най-голямото обновление за цялата история на серията. Най-важното е, че този модел ще поддържа 5G. Сред другите му плюсове трябва да откроим батерията – 5000 мАч, и усъвършенстваната камера.

Свързано изображение

За първи път в историята серията ще използва сензор 108 MP. С помощта на специални алгоритми потребителят ще получава на изхода 12-мегапикселови кадри с подобрено качество, благодарение на поместването на 9 пиксела в един.

Апаратът също така ще получи перископна камера с 5X-приближение. Не е изключено да има поддръжка на записване на 8К видео.

Samsung Galaxy Fold 2

Още едно очаквано устройство със сгъваем дизайн във форма на книжка. Нещо подобно по-рано представи компанията Motorola.

Fold 2 ще получи стъклен защитен преден панел, което ще му позволи да се избави от ямката под центъра на екрана. Освен това цената му ще е по-привлекателна – 1000 долара.

Motorola Razr (2020) — един от най-привлекателните

Компанията вече представи устройство, което ще се появи на пазара през януари 2020 г. Това е първият в света гъвкав смартфон с вертикална система на сгъване.

Апаратът струва около 1500 долара. Предлага 6.2-инчов OLED дисплей, 16-мегапикселова основна и 5-мегапикселова предна камера, процесор Snapdragon 710.

Резултат с изображение за Motorola Razr (2020)
преди 5 часа

OnePlus 8 и 8T

Мнозина определят OnePlus 7T за най-добрия смартфон на 2019 г. Това не е каприз. Това устройство е потресаващо добро. Базирано е на високопроизводителния Snapdragon 855 Plus, съчетан с добра камера и 90 Hz дисплей.

С какво тогава ще ни порадват OnePlus 8 и 8T? За двете устройства засега почти нищо не се знае. Очаква се „осмицата“ да бъде представена на 12 май 2020 г. Ще струва около 700 долара.

По последни данни OnePlus 8 ще поддържа 5G, ще има 6.7-инчов дисплей, 32-мегапикселова предна и тройна основна камера (64 + 20 + 12 MP). Устройството ще получи Snapdragon 865 с чип Kryo 585.

Накъде без Samsung Galaxy Note 20?

За мнозина Note 10 е най-добрият телефон на 2019 г. Трудно може да не се съгласите с тях. Устройството е наистина добре.

Има изключително тънки рамки, отличен екран и мощност. Тогава какво ли ще ни предложи Note 20? По всяка вероятност процесорът ще остане същият. Компанията обаче ще представи по-усъвършенстван стилус, както и по-интересни функции.

Google Pixel 5 — поредният камерафон от Google

Очаква ни поредното устройство с отлична камера. По всяка вероятност ще бъде подобрена.

Резултат с изображение за Google Pixel 5

 

 

 

financebg.com

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *