Hyatt отвори своя първи хотел в България

Световният лидер в хотелиерството Hyatt отвори своя първи хотел в България, разширявайки присъствието на бранда в Югоизточна Европа.

Хотел Hyatt Regency Sofia получи разрешение за ползване | gradat.bg

Hyatt Regency Sofia е разположен до паметника „Васил Левски“ на пешеходно разстояние от повечето софийски туристически забележителности и държавни институции, информира economy.bg.

“Радваме се да обявим откриването на нашия първи хотел Hyatt в красивата София,” заяви Лоран Шодер, генерален мениджър на Hyatt Regency Sofia. „Централното разположение на хотела е идеално за пътуващите за бизнес или почивка, които искат да разгледат този забележителен град и да се запознаят с неговата жива култура и богата история.“

Hyatt Regency Sofia разполага със 183 просторни стаи за гости, включително 22 стилни апартамента. Интериорният дизайн е вдъхновен от цветовете, формите и символиката на българската шевица, а голяма част от стаите са с тераси с великолепна гледка към планината и спокойния вътрешен двор.

 

Hyatt Regency Sofia разполага с 10 многофункционални зали с обща площ от 1,468 кв. м. Със своите 533 кв. м. балната зала „Васил Левски“ е една от най-големите зали в София и идеалното място за сватби, конференции и изложби. Тя може да бъде разделена на три отделни части и съдържа четири вградени проектора и екрани, за да обслужва безпроблемно събирания от всякакъв мащаб.

Зала „Ботев“ на партерното ниво е идеална за по-малки срещи и събития.

Hyatt Regency Sofia, София – Обновени цени 2020

The Loft осигурява три ексклузивни пространства на покрива, които могат да бъдат резервирани поотделно или в комбинация. The Living Room и The Den предлагат домашен комфорт, завършен с частен бар и камина, докато The Conservatory гарантира бягство извън града със своята розова градина и ботаническа атмосфера.

Сред удобствата за гостите са още уелнес център, салон за красота и денонощен фитнес.

Hyatt Hotels Corporation обединява 21 бранда с повече от 900 хотела в над 65 държави на 6 континента.

 

 

 

 

financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *